top of page

Nou birou pentru informații

Cu ajutorul tuturor, anul acesta la Asociație am reușit să avansăm cu proiectul Camino de Santiago în România. De pildă ne amintim cu bucurie de câteva reușite: am semnat un contract cu Consiliul județean Iași, Neamț și Bacău, Papa Francisc a binecuvântat prima bornă Camino de Santiago în țară, am marcat primii kilometri pe traseul României, am primit premiul de la Xacobeo... dar încă nu s-a încheiat anul. Datorită bunăvoinței Părintelui Fabian Măriuț - Parohul din Biserica Cioplea - Asociația noastră va avea în curând un birou pentru informații.

Acesta se află în București, pe Strada Schitului nr. 1.

Camino de Santiago
Camino de Santiago: birou pentru informații

Birou este în ansamblul Bisericii Cioplea (Str. Aleea Râmnicu Sărat 3-5 din București), dar are intrarea separată din Strada Schitului nr. 1.

Acum începem amenajarea și mobilarea, ca să fie funcțional ca punct de informare pentru Asociație. Vom anunța programul de lucru și intervalul în care vă vom aștepta pentru ridicarea credencialelor, plata cotizației etc.

De asemenea sperăm ca acest sediu să fie un punct de întâlnire pentru pelerinii din țară, unde putem lucra la proiectele Asociației.

Ultreia et suseia!







132 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page